Eieren op dinsdag

De dag begon met een ijskoude run. Nou, het zou niet bevriezen als Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt ik lange mouwen had gehad, maar het zag er warm uit voordat ik naar buiten kwam. Oh nou ja. Ik ging een snelheidsrun doen, maar ik moest een nieuw pad ontdekken, omdat het niet werkt waar ik nu ben.

Ik kreeg een e -mail dat mijn vroege les werd geannuleerd. Ja! Dit geeft aan dat ik tijdens het rijden geen yoghurtkommen hoef te eten, ik weet zeker dat mijn collega -pendelaars daar blij mee zijn.
Mijn meest recente video’s

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever door Tiffany Jenkins Book Review. Snelle evaluatie van het nieuwe memoires van het dubbelleven van een medicatie -verslaafde. uitgecheckt door de auteur.

Eenvoudig boek om naar te luisteren tijdens het rennen, eten of wat mensen ook doen.

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 12 seconden

Volgende
5 minuten rennen opwarmen a
05:34

Live
00:00
08:21
06:12

Dit geeft aan dat ik tijd had om eieren te maken. Bagel met pompoen roomkaas en PB & PB aan de zijkant.

Ik ben eieren aan het graven voor het ontbijt, maar krijg ze echter Atalanta BC Thuisshirt niet voldoende tijdens de week. Dit was ongelooflijk bevredigend.

Toe nagelupdate: het is als een losse tand – hangen nog steeds aan, maar houd nog steeds zo goed vast om af te wekken. Het doet pijn als ik het probeer te wiebelen. Ik ga het onder mijn kussen plaatsen als het ten slotte eraf valt. Is er een teen nagelfee?

Een jaar terug vandaag heb ik Connecticut uitgecheckt …

Monica doet Connecticut en draagbaar toilet

Werelden uit elkaar, hè.

Vraag: Houd je in gedachten als je je allereerste tand kwijtgeraakt?

Ik: Ik was een late bloeier. Ik houd er rekening mee dat mijn kleuterschoolinstructeur u een speciale tandvormige doos biedt wanneer u uw allereerste tand kwijt is. Je stopt je tand erin en legt hem dan onder je kussen.

Nou, ik verloor mijn allereerste tand niet Voetbal Thuisshirt nadat de kleuterschool voorbij was, ik was verdrietig. Maar mijn mama was een instructeur bij mijn instelling en vroeg mijn K -instructeur om een ​​tandvormige doos. Het was een enorm aanbod voor mij

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *