Twintig is veel meer dan veel

Ik heb het gedaan, ik heb vandaag 20 mijl voltooid. Ik heb echter veel gelopen in de laatste 5 mijl of zo. Over het algemeen liep ik zowel alle heuvels aan als op dat moment kon het me niet schelen.

Nou, het kon me echt schelen wanneer ik andere lopers naar me toe zou zien komen. Ik wilde zeggen: “Ik heb al 15 mijl gereden, en ik heb er nog 5 te gaan. Beoordeel me niet voor het lopen … ”
Mijn meest recente video’s

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever door Tiffany Jenkins Book Review. Snelle evaluatie van het nieuwe memoires van het dubbelleven van een medicatie -verslaafde. uitgecheckt door de auteur.

Eenvoudig boek om naar te luisteren tijdens het rennen, eten of wat mensen ook doen.

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 12 seconden

Volgende
Mijn charmante andere helft in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Live
00:00
08:21
06:12

Mijn statistieken: 20 mijl – 3:18:41

Deze statistieken zijn niet geweldig, omdat ik me realiseerde dat ik de slechtste pacer ben. Deze snelheid is gemiddeld tot iets minder dan 10 minuten, maar mijn laatste paar mijlen waren bijna 12 minuten mijl. Dus ik begin met methode zo snel en word gewoon langzamer? Ik ben niet blij met mijn pacingproblemen en het is een terugkerend probleem in mijn lange runs.

Toen ik terugkwam, nam ik een snelle dip in koud water en tankte toen op wat noten en graan direct uit de doos. Toen heb ik Ben overgehaald om me naar Panera te brengen, gezien het feit dat ik er voor altijd naar verlang!

Ik begon met de peperkoek bagel met hazelnoot roomkaas. Het was goed, maar mijn leven is echter niet gewijzigd. Ik heb Ben van het programma laten zien?

Ik heb de keuze twee met de Fuji Apple (geen kip) salade en zwarte bonensoep. Ummmm, de “Apple” in de salade was Apple Chips – WTF?! Ik heb dit eerder gehad als het heeft echte appelstukken gehad – is dit een MD -ding of een tragische fout? Ik zal Panera nog een mogelijkheid bieden, gezien het feit dat ik het zo leuk vind, maar ze bieden me veel beter om minder dressing en nog veel meer appel de volgende keer. Voor mijn allereerste marathon stelde ik mijn lange runs op 19 mijl. Ik keek zo goed terug en die run kostte me maar 3:00:19! Ik verplicht om mijn groove terug te krijgen!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Pin

Delen

Mail

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *