Rock N Roll Las Vegas Expo

Toen we uiteindelijk wakker werden vandaag, had ik geen zin om ergens heen te gaan, maar ik had honger! Gelukkig bracht ik snacks voor het weekend, dus Luna Bars en een banaan verzonnen ontbijt. Echt een van de Luna -bars maakte een snack voor middernacht en ik ontdekte vanmorgen de wikkel.

Ik had geen Tottenham Hotspur Thuisshirt zin om koffie te drinken, maar ik geloofde dat het een geweldig concept zou zijn na te denken over de omstandigheden.
Mijn nieuwste video’s

High Achiever – Great Listen Book Review
High Achiever door Tiffany Jenkins Book Review. Snelle evaluatie van het nieuwe memoires van het dubbelleven van een medicatie -verslaafde. uitgecheckt door de auteur.

Eenvoudig boek om naar te luisteren tijdens het rennen, eten of wat mensen ook doen.

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 12 seconden

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
06:12

Dus na een stop bij de ‘Bucks was ik op weg naar de Rock n Roll Las Vegas Expo!

Ik was aangenaam verbaasd over de grootte van de expo en het aanbod. De Long Beach Expo was enigszins teleurstellend, dus ik verwachtte niet veel. Dit was echter geweldig! Er waren veel verschillende bars om te proeven en het allerbeste deel was de Cascadian Farm Granola -monsters! Ja.

Ik heb ook een bezoeker op de expo tevreden gesteld! Anna draait morgen de halve marathon. Ze is hier van MN en is getraind met team in training en ze heeft een enorme oude groep met wie ze reist, dus ik waardeer het echt dat ze lang duurt om “HI” te vermelden.

Heather, Anna en ik liep rond de expo terwijl ik wanhopig naar een nieuw vizier zocht. Je zult blij zijn te begrijpen dat ik er 2 van hen heb gekocht en een aanbod heb gekregen (goed vragen nooit pijn doet)! Ik ben extreem terughoudend om mijn oude vizier weg te gooien, maar misschien krijg ik het lef als ik thuiskom.

Hield van deze Porta-Potty-passende kamers! evenals schattig.

Ik was bang om deze vreemd klinkende vloeibare eiwitten te proberen, maar je zou je angsten moeten aanpakken, toch?

Zowel Heather als Anna waren er niet van,

Maar ik beet op de kogel (of liever, dronk de eiwitten) en het was niet zo erg.

Toen ging ik zo goed om de strip een beetje te bekijken en wat eten te ontdekken.

We wilden H&M raken, maar werden echter afgeleid door honger en voor het kiezen van voedsel was een prioriteit. We hadden niet altijd een echte maaltijd gegeten en ik wilde mijn bloedsuiker niet helemaal gooien voor een lus na een nacht drinken en de dag voor een race.

We zijn in de Bellagio beland. Ze hebben een ongelooflijke vakantie -verfraaid patio -gebied dat vol was met mensen die de charme namen en foto’s maken.

We hebben uiteindelijk gegeten in Café Bellagio, het beste naast het binnenterras van vakantie -cheer.

Ik wil pizza voor het avondeten, dus ik wilde geen sandwich voor de lunch krijgen (ik geloof van pizza als een open sandwich – is dat raar?). Bovendien hadden ze geen geweldige pescataire sandwich en ik wilde wat eiwitten in mijn systeem krijgen. Ik kocht de tuinomelet. Het kwam met 2 zeer dikke plakjes toast en hashbruins. Ik at elke laatste hap – inclusief alle jam. Ik had honger toen ik weer honger had.

Een halve avocado?! Inderdaad alsjeblieft.

De geroosterde tomaat was erg schattig en lekker, ik wilde gewoon dat ze me er nog een paar zouden hebben gegeven.

Na het eten gingen we terug naar het hotel. Ik had hoogstwaarschijnlijk niet zoveel moeten lopen de dag voor een race, maar ik hou van rondlopen in Las Vegas en de laatste keer dat ik hier was, was mijn knie nog steeds gewond en ik deed niet zoveel.

Voordat we terug in het hotel stonden voor een dutje, stopten we bij M & MS World. Ga naar deze locatie een Vegas -gewoonte voor mij. Het maakt niet uit waarom ik in de stad ben of met wie ik ben, ik stop hier altijd voor wat chocolade in een dunne snoepschelp.

Ze hebben een muur van M & MS in elke kleur en smaak die je misschien wilt.

Ik maakte mezelf een gemengde zak amandel, donkere chocolade pinda, pindakaas, donkere chocolade, reg. Zowel pinda als krakeling. Ik wil ze allemaal methodisch eten en kiezen met het Southampton FC Thuisshirt type M&M is mijn favoriet. Als dat verkeerd is, wil ik niet gelijk hebben.

Nu zou ik een paar minuten alleen met mijn snoep moeten doorbrengen. Dit is mijn concept van carb-loading!

We hebben nog steeds niet gekozen voor onze plannen voor de avond. We hebben volledig gratis passen naar twee verschillende clubs en gebruiken al armbanden voor toegang tot een bar. Het is dus extreem erg aantrekkelijk om uit te gaan, maar ik wil mezelf ‘s ochtends niet leuk vinden. Ik heb altijd begrepen dat dit mijn “schaamte” zou worden, maar de willekeurige snee op mijn dij (?!) En andere op mijn voet zegt me dat ik het moet regime. Beslissingen, beslissingen …

VRAAG: Wat is uw favoriete type M&M?

Ik geloof dat mijn voorkeur pinda -pinda is, maar ik eet graag de chocolade van rond de andere en eet ze in delen. Oh, en als ze ooit Sevilla FC Thuisshirt donkere chocolade amandel hebben gemaakt – mijn wereld zou schommelen.

Stuur me het werkboek

OpslaanDelen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *