Ter ere van National Running Day mijn voorkeur rennende dingen

Hallo! Het is mijn derde gewenste dag van het jaar = nationale hardloopdag! Of zoals het dit jaar vaker wordt genoemd, wereldwijd hardloopdag !! (Begrijpt iemand wat mijn #1 voorkeursdag van het jaar is? Ik zal onderaan delen.)

Ter ere van de wereldwijde opwarmingsdag deel ik mijn favoriete hardlopende dingen – van uitrusting tot races tot deuntjes tot eten! Alle redenen waarom ik graag ren !!
Mijn SSC Napoli Thuisshirt nieuwste video’s

Golden Retriever neemt zijn pillen niet!

Meer video’s

0 seconden van 2 minuten, 19 seconden

Volgende
Face Mask -tips om te rennen en naar buiten te lopen
07:15

Live
00:00
08:21
02:19

Disclaimer: ik vind het erg leuk om favorieten te kiezen. Soms als ik een feest laat, speel ik ‘wat was je favoriet …’ met de mensen in de auto. Bijvoorbeeld: “Wat was uw favoriete snack daar? Wie was uw favoriete persoon? Wat was uw favoriete drankje? ”

Maar dat betekent dat ik altijd de favorieten van wijziging heb. Dus dit zijn mijn favorieten vandaag op dit moment, ze zijn onderworpen aan verandering. Maar toch, vertel me ook de jouwe!

Mijn lopende favorieten:

1. Mijn favoriete pre-run (pre-race) eten is een kaneel rozijnen bagel met boter of een klein beetje prachtige roomkaas. Warm het zo goed op als in de hemel. Ik krijg dit meestal alleen voor een race, omdat ik er een punt van maak om een ​​geweldige uit een bagelwinkel te halen. Tijdens de week eet ik gewoon zoiets als toast of havermout.

2. Mijn favoriete race … Ik begreep het zodra ik dit op de lijst zette, ik zou het moeilijk hebben om deze vraag te beantwoorden. Er zijn delen van zoveel races waar ik van heb gehouden. Sommige dagen geloof ik dat één race de ‘beste!’ Was, dan houd ik er rekening mee dat ik iets meer van nog een en geloof dat het is verslagen.

Ah! Ik wil er echter een kiezen – ik probeer niet diplomatiek te zijn, het is gewoon moeilijk om te kiezen.

Als ik een marathon moest selecteren, evenals een halve marathon op dit moment, zou ik zeggen dat de Marathon van New York City mijn favoriete volledige marathon was, evenals de Rock n Roll Las Vegas Half Marathon is mijn favoriete halve marathon (ik heb gerund Het is een paar keer en elk type van hen mijn favoriet).

3. Mijn favoriete hardloopnummer … deze wijzigingen elke dag, maar vandaag is het cake by the oceaan

4. Mijn gewenste hardloopuitrusting … Ik ben niet elegant, ik wil gewoon een procressievisor, een geweldige sportbeha, tech -T -shirt, lange compressiekorts, lage sokken en lichte, neutrale hardloopschoenen.

Leuk weetje: een van de meest typische zorgen die ik op de blog krijg, zowel via e -mail als op Instagram is: “Welke lopende shorts draag je?!”

Ik krijg alles de tijd. Meestal zijn ze van Road Runner Sports, in het verleden zwoer ik door comfort te bewegen, maar ze stopten met het maken van ze. Ik heb ook geweldige ontdekt bij Walmart van Danskin en deze week ontdekte deze week een geweldig paar bij Marshall’s met 90 graden.

5. Preferred Distance Race… Half Marathon! Ik heb permanent van halve marathons gehouden en ondanks het feit dat ik vorig jaar veel volle marathons had, is de helft nog steeds mijn favoriet.

13.1 Redenen om een ​​halve marathon te lopen

6. Preferred Running Mantra:

7. Preferred Publiceer racevoedsel … Dit hangt echt af van zowel de dag als race en waar ik naar verlang. Ik kost het lang tijdens het race -ding over wat ik wil. Soms was ik hartig – een jaar na de Long Beach Marathon had ik een Servisch Voetbalelftal Thuisshirt sandwich met tonijn en friet nodig. Soms vereiste ik pannenkoeken. Na de Catalina Marathon had ik een donut nodig alsof ik verdronk en het was mijn levensvlot.

8. Preferred Running Joke …

9. Voorkeurslocatie om de stad uit te racen … San Francisco. Rennen over de gouden toegangsbrug is altijd geweldig.

Voor meer inspectie: precies hoe u de gouden toegangsbrug moet uitvoeren

10. Preferred ding om te doen als ik niet ren … Eet of blog over hardlopen.

National Running Day Discountvoers evenals promoties:

Rock N Roll Marathon Series biedt een enorme verkoop bij race -toegang! Ik weet niet zeker of je mijn discount rate code “runeatrepeat” bovenop de korting kunt gebruiken, maar probeer het!

Er zijn vandaag gratis lopende evenementen in een paar Majors -steden in de VS. Inspecteer wereldwijd hardloopdag voor meer informatie.

Van het hardlopen van vrouwen – wereldwijd hardloopdag

Vraag: Noem een ​​van uw lopende favorieten!

Wat is uw favoriete dag van Olympique Marseille Thuisshirt het jaar?

Mijn #1 voorkeursdag van het jaar is Thanksgiving. Altijd.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

TweetenPin

Deel

Mail

Deel

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *