Association of Ringside Physicians ondersteunen officieel annulering van Battle Sports Events

met de meeste Battle Sports Promotions met betrekking tot de volksgezondheid en welzijnswaarschuwingen, evenals overheidsrichtlijnen om evenementen te annuleren te midden van Club Tijuana Thuisshirt de steeds groeiende COVID-19 Pandemie die anderen nog steeds op zoek zijn naar innovatieve methoden om shows op gang te houden.

Deze week heeft de Association of Ringside Physicians, waarschijnlijk de leidende stem als het gaat om het gebruik van zorg voor beveiliging in strijdlustige sporten, een verwijderingsverklaring dat evenementen moeten worden geannuleerd volgens CDC -richtlijnen. De volledige instelling van de ARP is hieronder uiteengezet voor iedereen die de boodschap nog niet heeft gekregen:

Boodschap van ARP -leiderschap

De officiële suggestie van de Association of Ringside Physician is dat alle bestuursorganen in Battle Sports zich houden aan de huidige CDC -richtlijnen met betrekking tot massale bijeenkomsten. Vanaf 16 maart suggereren deze richtlijnen de annulering van alle evenementen, waaronder tien of meer mensen.

Bijgewerkte info kan Olympique Marseille Thuisshirt worden ontdekt op. De ARP zal Real Betis Balompie Thuisshirt alle commissies ondersteunen bij het naleven van CDC -aanbevelingen.

Aanvullende informatie over het beperken van de verspreiding van COVID-19 wordt aangeboden door de Wereldgezondheids- en welzijnsorganisatie bij.

We hebben te maken met buitengewone omstandigheden. Soms gaan we zo terug naar onze missie om te dienen, te beschermen, en informeren we alle opgenomen in strijdlustige sporten – inclusief echter niet beperkt tot compensatie -leden, medisch personeel, vechters, sportprofessionals en fans.

Ik ben dankbaar voor het werk dat je doet namens onze gemeenschap. Wees risicovrij en blijf voor elkaar zorgen.

Eerlijk,

Don Muzzi
President

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Association of Ringside Physicians suggereert opschorting van “All” Battle Sports EventsApril 7, 2020 met 1 commentaar
Association of Ringside Physicians verzachten houding op online Battle Sports Events May 2, 2020
Ringside arts bespreekt wanneer het goed is om te vechten met Staph Infectionoctober 21, 2017 With 1 commentaar

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *