Blue Apron Evaluation evenals Discount Rate Code

gesponsord

Hallo! Vorige week had ik een hele doos chique, smakelijk eten aan mijn deur. Dus hier is mijn Blue Apron -evaluatie en een kans voor u om 2 maaltijden gratis te krijgen!
Mijn meest recente video’s

Podcast -samenvattingen vanaf 6 augustus
En hier is een nieuwe video met een snelle samenvatting van 3 podcasts waar ik gisteren naar heb geluisterd.
Podcasts samengevoegd:

The Drama Club – aflevering van april 2018 over Monica Lewinsky evenals aflevering van juli 2018 over Conan O’Brien en hertogin van York Fergie. Fascinerende dingen!

The Morning Toast Podcast – De aflevering van vandaag over hete onderwerpen, waaronder de E! Nieuws verklaring dat de show volledig zal worden geannuleerd (de tijden zijn de laatste tijd een beetje veranderd, maar nu is het voorbij).

Juicy Scoop met Heather McDonald – Interview met Captain Sandy van Liment Deck Mediterranean

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 26 seconden

Volgende
Toen was ze weg – boekrecensie
04:20

Live
00:00
08:21
07:26

Een vertegenwoordiger van Blue Apron nam een ​​tijdje geleden contact met me op over het proberen van hun zelfgemaakte dinerverzendingsdienst. Hoewel ik van eten hou, denk ik niet aan mezelf een fantastische kok (gewoon fantastische eter), dus ik ging erom dat iemand me componenten stuurde, evenals aanwijzingen op precies hoe je een legitieme elegante maaltijd kunt maken.

Mijn 3 maaltijden waren Parmezaanse kekse kip, rijstvlok korst zalm en cheesy broccoli rotini bommenerole.

Ik heb de zalm allereerst gemaakt, omdat het mijn favoriet is. Na pizza is mijn perfecte diner zalm, prachtige aardappelen en greens. Serieus – ik heb het bewijs uit 2012. Evenals dat is precies wat ze hebben gestuurd, behalve … het had een smakelijke oosterse wending !!

Ik heb zelfs mijn garde gepakt – ik begrijp het niet als ik dit ding ooit heb gebruikt!

Dit is zowel sojasaus als miso -pasta – iets dat ik nog nooit eerder in huis heb gebruikt!

De zalm en prachtige aardappelen kwamen geweldig uit. Ik vind het leuk dat ik kookte met nieuwe componenten, dus ik ontdekte over smaakcombo’s die ik opnieuw kan gebruiken.

Omdat ik restjes had, was ik verheugd om dit de volgende dag ook uit te schakelen voor de lunch! Bonus.

De tweede maaltijd was cheesy broccoli Rotini -ovenschotel. Ik ben een fan van stoofschotels, maar gebruik altijd de stand-by crème van champignonsoep voor de basis-dit had zowel wat bloem als melk nodig en kwam snel samen en ik voelde me veel veel meer chef-y .

Omdat de ovenschotel zoveel maakte, nam ik echt een service en gaf de rest zowel aan mijn broer of zus als Sil. Ze vonden het leuk en sms’en me er de volgende dag over!

De laatste maaltijd was Parmezaanse korrelige pluimvee met boerenkool Caesarsalade en geroosterde hazelnoten.

Eerlijk gezegd, toen de componenten in de doos allemaal samen kwamen, geloofde ik dat dit voor de Rotini was – ik had nog nooit eerder Celeriac gebruikt!

Ik heb in het verleden gevormd gevogelte, maar gebruik van de dubbele paneermethode die de stappen me hebben geleerd. Dit maakte het extreem knapperig!

Maar zelfs met verwijder gesneden stappen laat je monicaan haar ware niet-fancy kleuren zien … Ik verbrandde de rotzooi uit de hazelnoten! Ha! Het was absoluut mijn schuld, omdat ik tijdens het koken aan de telefoon was en er ook niet over herinnerde.

Deze maaltijd was geweldig! De salade was boerenkool met een smakelijke Caesar -dressing. De stappen lieten het zien met gehakte kip, maar ik geloofde dat deze presentatie er liefder uitzag voor de blog.

De stapsgewijze handleiding met foto’s maakte het ongelooflijk eenvoudig om al deze elegante (voor mij) gerechten te maken.

De cruciale dingen:

Elk menu ligt tussen de 500-700 calorieën per persoon.

Maaltijden zijn $ 9,99 per persoon met gratis verzending

Blauwe schortrecepten worden verstrekt in een gekoelde doos, zodat componenten vers blijven, zelfs als u niet in huis bent wanneer uw bundel arriveert.

Er is geen toezegging – u kunt de service op enig soort tijd vermijden of annuleren!

3 nieuwe dingen die ik heb ontdekt van Blue Apron:

1. Breaking met behulp van de droge/natte/droge methode maakt pluimvee ongelooflijk knapperig!

2. Celeriac is een groente.

3. Prachtige aardappelen en een soja/Aziatische dressing gaan ongelooflijk samen!

Bonusles: Hallo, geniet van je kastanjes als ze maar 4 minuten moeten worden geroosterd en je buddy niet verstrikt raken aan de telefoon, zelfs als het echt een geweldig verhaal is !!!

Twee gratis maaltijden met blauw schort!

De allereerste 50 bezoekers voor indicatie krijgen twee gratis maaltijden op hun allereerste blauwe schort bestelling! <- Gebruik deze link en deze wordt automatisch bijgewerkt. Blue Apron levert tot 80% van de VS - inspecteer de verzendkaart hier. Vraag: Wat heb je gisteravond voor het avondeten gehad? Disclaimer: deze publicatie wordt gesponsord door Blue Apron. Alle meningen zijn van mijzelf. ​ ​ Stuur me het werkboek Opslaan Delen is zorgzaam! DelenTweeten Pin Delen Mail Delen Blijf hiervoor kiezen: Wat is de allerbeste bevroren pizza? Wat is de allerbeste bevroren pizza? Nieuwe gluten gratis bevroren pizza -beoordelingen. Gezonde pizzabeeuzes onderzocht en aanbevelingen. Wat is de allerbeste bevroren pizza? Coca-Cola met koffie-review Coca-Cola met koffie-review Coke Zero Iced Coffee Review. Coca-Cola met koffie Donkere Blend Zero Sugar en Vanila Zero Sugar Probeer voor de allereerste Tim Impossible Teriyaki Bowls - Pre Race Recept Impossible Teriyaki Bowls - Pre Race Recept Impossible Burger Teriyaki Bowls Recept voor lopers. Recept voor lange run of pre -race diner voordat u de halve marathon loopt Gortons garnalenkommen-nieuwe totale bevroren maaltijden Gortons garnalenkommen-nieuwe totale bevroren maaltijden Gortons garnalenkommen nieuwe bevroren maaltijden - Gedachten over de garnalen Soba Noodle Bowl evenals romige paddenstoelrisotto -kom. Genezen Lichte hash bruin ovenschotelrecept-een update voor een klassieker Lichte hash bruin ovenschotelrecept-een update voor een klassieker Lichte hashbrown ovenschotelrecept. Pototo's zijn fantastische brandstof voor lopers en dit recept is een snel ontbijt om brandstof te helpen Pizza omelet recept-2 manieren Pizza omelet recept-2 manieren Gezond ontbijtpizza omelet recept met weinig dikke echte Californische mozzarella. Eierkorstpizza -recept voor het ontbijt, Lun ⚡ door Shareaholic .

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *