5 trucs om beter te communiceren met uw collega’s

Een kantoor is een kleine bubbel van gemengde persoonlijkheden en ideeën, die samenwerken voor een gemeenschappelijk doel. Het enige probleem? Iedereen heeft een andere reeks ideeën en een andere manier om ze te communiceren. Je hebt een rustige, nuchtere pragmaticus die van bullet-punten houdt en duidelijke instructies probeert te krijgen Manchester City Thuisshirt op dezelfde pagina met een uitgaande dromer die nooit verstrikt wordt in de nitty-gritty details.

Communicatiebarrières zijn enkele van de belangrijkste bronnen van conflicten op de werkplek, volgens Claire Steichen, een in NYC gevestigde coach voor executive en beroepsbeheer, die les geeft in de aanwezigheid van leidinggevenden, leiderschapsontwikkeling en bedrijfscommunicatie. “Moeilijke relaties op het werk zijn een van de vele elementen die tot stress leiden, en mensen realiseren zich niet dat ze die ongezonde spanning kunnen verminderen door te leren omgaan met verschillende gedragsstijlen,” legt ze uit.

Een muur raken met uw collega’s? Hier zijn de onderliggende problemen waarmee u mogelijk wordt geconfronteerd, evenals hoe u het oog in oog kunt zien als uw stijlen zich uit elkaar voelen.

Een baas is erg vocaal als hij ongelukkig is, een collega is alleen vocaal in grote crisis

Het probleem: we hebben allemaal een baas gehad die blaast wanneer een project uit de koers wordt geblazen. Volgens Steichen kan een zachte introvert irked raken als ze schreeuwt of zich gedoe maakt. “Als introvert zou die persoon alleen maar zoveel woede uiten als het een echte noodsituatie is”, legt ze uit. “Als gevolg hiervan laten de driftbuien van een baas haar volledig uitgeput.”

De oplossing: als je emotionele uitstortingen persoonlijk neemt, is het essentieel om te beseffen dat anderen dat misschien niet kunnen – en je hoeft niet “het pad te gaan” van woede of frustratie jezelf te frustreren als het het leven uit je zuigt. “Erken de frustratie van de baas zonder te kopen in de slechtste scenario’s”, zegt Steichen. “Van daaruit zou je veel rationeler kunnen behandelen met het probleem en de emotionele uitputting overslaan.” Ze zal kalmeren zodra ze ventileert, dus doe een stap terug en laat haar voordat ze in probleemoplossing duiken.

De ene collega neemt de leiding, de andere hangt achterover

Het probleem: Steichen zegt dat elk kantoor die ene assertieve, vergelding man of vrouw heeft die een project zal bevelen-en misschien enkele van de kleinere stemmen overslaat. “Deze persoon is erg assertief en direct”, legt ze uit. “Ze zullen zeggen:” Is iedereen het hiermee eens? “Dus zijn we goed?” “Volgens Steichen kan een doordachte introvert zich onder druk zetten om het eens te zijn, de richting later in vraag te stellen en het project in een ander te nemen Richting – veel van de frustratie van de assertieve leider die dacht dat alles in het kwadraat was.

De oplossing: als de aanwijzingen van uw projecten steeds van de weg worden gegooid, probeer dan na te denken over hoe andere mensen in uw team strategie kunnen consumeren. “De verlegen persoon zou zich moeten realiseren dat het opstellen tegen een collega hen misschien stoort, maar het zal de veel meer assertieve persoon niet storen,” zegt Streichen. “Ze zouden niet bang moeten zijn om te spreken. De assertieve persoon zou moeten vertragen in vergaderingen en zich geen zorgen maken over de deadline. Neem aan dat stille mensen in uw team iets te zeggen hebben, hen de tijd geven om te spreken – en hun ideeën niet verminderen. ” Wees respectvol en constructief; Vermijd ernstige woorden.

De ene collega stelt vragen, de andere behaalt informatie tot definitief

Het probleem: sommige collega’s of teamleiders houden van updates van hun medewerkers om te weten dat het project verder gaat zoals het zou moeten zijn. Maar Steichen zegt dat er altijd stille, leergierige (en zeer grondige) academische soorten zijn die informatie verzamelen totdat ze met stevige conclusies komen – en vaak vergeten om anderen te vertellen wat er aan de hand is, tot grote ontsteltenis van hun teamgenoten.

De oplossing: als u kunt zien dat u een voorlopige collega afhandelt, wees duidelijk dat ze op zoek zijn naar een update of een voortgangsrapport, niet iets dat in steen is afgespeeld. Steichen zegt dat als je het voorzichtige type bent, je niet te bang bent om fouten te maken. “Als je veel comfortabeler bent, zorg dan de reactie zoals:” Dit kan veranderen, maar ik zal waarschijnlijk X aanbevelen “, zegt ze. “Geef gewoon een schatting en wees duidelijk dat het een schatting is.”

Een baas betreft vergaderingen om te brainstormen, sommige collega’s UNAM Pumas Thuisshirt komen voor conclusies

Het probleem: vergaderingen hebben tonnen functies. Sommige sociale medewerkers (vooral bazen) kunnen verschijnen om “hardop te denken” en brainstormen, terwijl efficiënte, onafhankelijke werknemers gewoon instructies en een duidelijke richting willen, zegt Steichen. “Ik heb sommige bazen gekend om zich specifiek niet op vergaderingen voor te bereiden, zodat ze door ideeën kunnen praten, wat moeilijk kan zijn voor mensen die zich voorbereiden op vergaderingen en ervoor kiezen om dingen daar te concluderen”, legt ze uit. “Het type‘ Think Out Loud ’lijkt constant van gedachten te veranderen.”

De oplossing: als u een puntpersoon bent die graag antwoorden opneemt in Permanente marker na de vergadering, begin dan met het neerhalen van dingen in pen. “Niet gek als je baas van gedachten verandert,” zegt Steichen, en bespreken dat deze introverte tyPES zou moeten vragen om opheldering bij het einde van de vergadering over de definitieve conclusies. Bazen? “Neem even de tijd om na te denken over uw allerhoogste doel voor de vergadering en wat moet worden bereikt,” legt Steichen uit. Op die manier kun je 12 verschillende paden ingaan als je wilt, maar toch een bestemming bereiken voor degenen die de directiekamer willen verlaten met een doelstelling voor hun toekomstige werk.

De ene collega vertelt over de visie, een andere praat over het proces

Het probleem: sommige teamleden praten graag over einddoelen, terwijl anderen het beste werken in uitvoeringslagen. “Een geïnspireerde,” ideeën persoon “kan snel van nul naar 60 gaan op hun visie, maar begrijpt niet waarom de planner,” details “mensen” kan er niet kunnen komen “, zegt Steichen. Dit laat iemand de visionairs die essentiële stappen vergeten, en de zorgvuldige collega’s verwarmen over de richting.

De oplossing: Steichen herinnert zich dat hij een team coachte door deze communicatiebarrière. “We hebben behandeld met het afbreken van visie in tussentijdse doelen en het verkrijgen van buy-in van collega’s in Engels Voetbalelftal Thuisshirt het proces”, zegt ze. “Dat hielp iedereen veel meer eigendom in hun deel van de visie te voelen en doelen te begrijpen, zodat ze niet het gevoel hadden dat ze hun baas teleurstellen.” Als visionairs kunnen waarderen wat de detail-georiënteerde werkbijen aan tafel brengen en onderweg rollen en mini-goals bespreken, zal het hele project profiteren.

Wat uw communicatiestijl? Denk je dat je deze suggesties ook buiten het werk kunt gebruiken? Doe mee met het onderstaande gesprek!

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U zou deze informatie niet moeten gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine starten.

Jenna Birch

Jenna Birch is een gezondheids- en levensstijljournalist. Ze heeft geschreven voor internet- en print -verkooppunten zoals Cosmopolitan, O, Psychology Today, Self, Women’s Health and Men’s Health, onder andere. Ze is een relatiescolumnist voor Yahoo en auteur van The Love Gap (januari 2018, Grand Central Life & Style), een gids met wetenschap voor moderne vrouwen die het gecompliceerde datinglandschap van vandaag navigeren. Jenna, alum van de Universiteit van Michigan, woont nog steeds in Ann Arbor, MI.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *