5 Eenvoudige manieren om uw wandeltrainingen naar het volgende niveau

te brengen, is de kans groot dat u dit jaar een soort resolutie hebt gemaakt om fit te worden, en u hebt misschien zelfs een nieuwe Fitbit -tracker of slim horloge gekregen om gefocust te blijven op uw doel. Maar als je plan gewoon was om elke dag te proberen te lopen, begin je je waarschijnlijk te merken dat je je nu verveelt.

Hier is het goede nieuws: je hebt al het harde werk gedaan om een gewoonte te starten. “Misschien is het belangrijkste dat u kunt doen om een oefengewoonte te vestigen, uw dag zo te structureren dat u lichaamsbeweging een prioriteit maakt”, zegt Fitbit Ambassador en personal trainer Blake Raymond. “Misschien moet je 15 minuten of een half uur te vroeg wakker worden, zodat je je binnenwand kunt krijgen voor het werk, of een andere keer gedurende de dag kunt uitdelen, maar je moet consistent zijn.”

Raymond daagt je uit om je wandeling naar het Leeds United Thuisshirt volgende niveau te brengen. “Het leuke van het lichaam is dat het is gebouwd om te kunnen reageren op gezonde stress, en het reageert door sterker te worden,” zegt Raymond. “Het klinkt in het begin intimiderend, maar als je jezelf uitdaagt om uit je comfortzone te komen, zul je snel merken dat je sterker en gezonder wordt.” Houd jezelf gemotiveerd en opgewonden door te lopen en geef jezelf die extra duw, door deze vijf manieren te proberen waarop Raymond zijn klanten motiveert om consistentie te behouden en voort te bouwen op hun vooruitgang naarmate de tijd verstrijkt.

1. Probeer een “10 voor 10 Challenge” en zet 10 dagen achter elkaar op tot 10.000 stappen per dag. 10.000 stappen kunnen ontmoedigend zijn, erkent Raymond, maar het plegen van dat niveau van beweging kan ook meer serieuze fitness -inspanningen starten. Als 10.000 stappen te moeilijk lijken, probeer dan “8 voor 8” – 8.000 stappen per dag gedurende acht dagen achter elkaar.

2. Doe een “power up, easy down” training beginnen door een heuvel in je buurt te vinden (trappen werken in een snuifje als het weer buiten smerig is). Loop minstens vijf minuten rond om op te warmen en sprint dan de heuvel op, zo snel als je kunt. Loop dan langzaam terug naar beneden. Loop een minuut in een normaal tempo (beschouw dit als je adempauze), en herhaal de sprint de heuvel op en loop er naar beneden. Blijf 15 minuten doorgaan en afkoel dan met een gemakkelijke wandeling van 10 minuten.

3. Probeer een “down and back” -training, kies een mijlpaal op ongeveer 15 minuten lopen van waar u begint, zoals een hoekwinkel of het einde van een weg. Loop naar je bestemming en merk op hoe lang het duurde om daar te komen en ga dan in een sneller tempo terug naar huis. “Het doel is om gemakkelijk uit te gaan en sterk terug te komen”, zegt Raymond. “Je moet proberen het sneller terug te maken dan je uitging.”

4. Verhoog uw snelheid met “Fartlek” -strainingen “Fartlek” betekent “Speed Play” in Zweeds, en Fartlek -trainingen zijn gewoon die waarin u korte intervallen versnelt in het midden van een langere sessie. Kies tijdens het lopen een mijlpaal, zoals de volgende boom of stoplicht, en versnellen voor de 15 of 30 seconden die nodig zijn om daar te komen. Blijf dan langzaam lopen totdat je klaar bent om weer te gaan. Beginners moeten proberen om 5 minuten langzaam te lopen, en vervolgens 15 minuten schepen doen en dan 10 minuten verwarmen.

5. Laat je vrienden erbij betrekken als al het andere faalt, leun op een vriend. Begin november was de vriendin van Raymond Beka medelijden met hoe moeilijk het was om in vorm te blijven tijdens het drukke vakantieseizoen. Hij stelde voor dat ze 30 dagen gedurende 30 dagen 30 minuten probeert te sporten. Ze daagde een vriend uit om zich bij haar te voegen, plaatste haar bedoelingen op Instagram, en plotseling waren er 15 of 20 vrienden die zich inzetten voor het plan. “Het klinkt cheesy als ik dat verhaal vertel, en ik realiseerde me niet dat een gek gesprek de katalysator zou zijn voor 20 mensen om zich te binden om fit te worden, maar dat was het wel”, zegt Raymond. “Beka zou thuiskomen van het werk en gaan voor een wandeling van 30 minuten, een klas volgen of naar de sportschool gaan. Een andere vrouw had net een baby gekregen, dus deed ze een aantal basismatoefeningen. Het was geweldig.”

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging Stade Rennais FC Thuisshirt voor medische diagnose of behandeling. U moet deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine beginnen.

Gabi Redford

Gabi Redford is een bekroonde gezondheids- en fitnessschrijver in Annapolis, Maryland. Een fervent open waterzwemmer en triatleet, ze is een viervoudig alle Amerikaanse triatleet en drievoudig kwalificatie voor de ITU Wereldkampioenschappen als Villarreal CF Thuisshirt lid van Team USA.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *