Hoeveel hoofdtrauma is ook veel in een slagcarrière in de strijd?

C.T.E. (chronische traumatische encefalopathie) is een progressieve degeneratieve ziekte die TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt gekoppeld is aan de strijd en andere in contact komen met sport zoals hockey en voetbal. Wanneer een atleet ook veel hersenschudding of substusieve foto’s ervaart over het programma van een carrière, lopen ze het gevaar CTE op te zetten dat later in het leven ingrijpende gevolgen kan hebben.

Dus precies met hoeveel er contact Iraans Voetbalelftal Thuisshirt mee ben, is ook veel? Dit is de essentiële maar momenteel onbeantwoordbare vraag. Het verontrustende element is dat de symptomen van CTE vaak niet tientallen jaren zijn begonnen, waardoor het voor een atleet moeilijk is om te peilen of ze hun hersenen onderwerpen aan ook veel trauma. Er is geen begrepen remedie voor CTE, dus het is problematisch om alleen de schade na het punt van geen terugkeer te ontdekken. Momenteel is de enige begrepen methode om de aandoening te diagnosticeren door hersenweefsel na de dood te bestuderen.

Er lijkt echter enige medische vooruitgang te zijn, waardoor er hoop is dat eerdere diagnose mogelijk kan zijn. Eerder dit jaar publiceerde het American Journal of Geriatric Psychiatry bevindingen die aangeven dat het met PET -scans mogelijk is om CTE te diagnosticeren vóór de dood. De New York Times heeft onlangs een Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt uitgebreid artikel gepubliceerd over deze onderzoeksstudie die het lezen waard is voor veel beter begrijpen van dit onderwerp.

Als u de Notes -versie van de Cliff wilt, is het bottom line verder onderzoek nodig, maar er is een belofte van eerdere diagnose van CTE. Het zal jaren duren voordat er enige vorm van zekerheid is voor de mogelijkheid van eerdere diagnose en er is geen indicator of de aandoening kan worden gediagnosticeerd vóór het punt van geen terugkeer. Alle gevechtsatleten zouden moeten begrijpen dat er geen grote Guage is als je jezelf ook aan één hit hebt onderworpen. Als je selecteert om te strijden in Battle Sports, is het van vitaal belang om voorzorgsmaatregelen te nemen die precies minimaliseren hoeveel hoofdtrauma je zelf onderworpen hebt tijdens een carrière.

Voor meer informatie over de beveiliging van de deelnemers kunt u hier klikken om toegang te krijgen tot de gearchiveerde berichten van deze site die andere beveiligingstudies bespreken die verband houden met MMA en andere gevechtssporten.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

CTE gekoppeld aan de duur om contact te maken met meer dan hersenschudding 17 augustus 17, 2015in “veiligheidsstudies”
Wat het Congres zal worden verteld over de beveiliging van gemengde vechtsporten op 8 november 2017in “Safety Studies”
Neurotrauma Journal bespreekt hoofdeffecten in sport en hersendegeneratieoctober 27, 2016 in “veiligheidsstudies”

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *