Scott Coker – UFC Opening Bellator’s Books zou “Grave Harm”

update 10 maart 2017 veroorzaken – Zuffa heeft nu op deze motie gereageerd. Hun volledige argument waarom Bellator moet worden gedwongen om hun boeken te openen, is hier te vinden – Zuffa Oppositie tegen Bellator Motion to Quash

_________________________________________

Laat nooit een goede crisis verloren gaan! Deze Winston Churchill -strategie lijkt naar de smaak van de UFC te zijn.

De crisis? Een voortdurende anti-trustprocedure door verschillende voormalige jagers die beweren dat de UFC een dominante marktpositie heeft gekregen door een reeks onwettige en competitieve praktijken.

De kans? Op Real Sociedad Thuisshirt zoek naar hun grootste concurrent om de boeken te openen.

Kortom, de UFC zegt dat er niets anti-competitiefs of onwettigs is aan hun praktijken en wat ze doen is zaken zoals gewoonlijk. Wat is een betere manier om dit te bewijzen dan om de boeken van uw concurrenten te openen. De UFC heeft subpoena’s uitgegeven voor een groot aantal Bellator -documenten, waaronder “Documenten met betrekking tot de onderhandeling, beëindiging, annulering of overdracht” van Olympique Marseille Thuisshirt Bellator -contracten en documenten met betrekking tot “Alle inkomsten die uw bedrijf ontving van het presenteren van elk professioneel MMA -evenement”.

Bellator, die geen bijkomende schade wil worden in de rechtszaak, heeft een motie ingediend om twee van de dagvaardingen te vernietigen. Ter ondersteuning heeft Bellator President een verklaring ingediend waarin wordt opgemerkt dat het verzoek van de UFC zijn bedrijf “ernstige schade” zou veroorzaken.

De volledige verklaring van Coker is hier te vinden-Coker-Declaration

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Bellator gedwongen om de boeken te openen in UFC Anti Trust -rechtszaak June Nagoya Grampus Thuisshirt 18, 2017
Een overzicht en analyse van de UFC Anti Trust -rechtszaak op 16 december 2014 met 22 opmerkingen
Eisers pitteren argumenten in UFC Anti Trust -rechtszaken op 25 september 2018

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *